top Best Vibrators for Every Personality Type Good Adult Toys at adultfameclub kinds of vibrators cheap vibrater strap on videos vibrater bedroom toys bondage gear women toys toys for adults vibrators for women
Kontakt
Odgovorna oseba:

Simon Jeranovič, dipl.ekon, 
Direktor podjetja DUROT d.o.o. - vodja okoliša
Dosegljiv na sedežu podjetja med uradnimi urami vsak torek od 8 do 11h oz. večinoma vsak dan na telefonski številki (02) 654 - 22 - 10. Izven uradnih ur direktor ni vedno v pisarni, ker dela tudi na terenu, nabavlja orodje in ostali material ipd... Telefonska tajnica zato deluje 24h dnevno, zato se nikar ne bojte pustiti sporočila in poklical vas bo nazaj. Vsekakor povejte tudi svojo telefonsko številko.

Vaši dimnikarji:

Milenko Subotič
( 030 911 458 ) dimnikar - merilec

Dragan Širec
( 030 911 461 ) dimnikar - merilec

Milan Petek
( 030 911 463 ) dimnikar - merilec

Rajh Kristijan
( 030 910 495 ) dimnikar - merilec

Tomaž Hujdec
( 030 910 461 ) dimnikar - merilec

Dosegljivost dimnikarjev:

Telefonsko so dosegljivi med 7.00 in 14.00h. Včasih so zaradi pomanjkljivega mobilnega signala nedosegljivi tudi med delovnim časom. Takrat jim pošljite sms in operater jim ga dostavi takoj, ko so ponovno dosegljivi.

Naročanje storitev:

Storitve lahko naročite na več načinov:

- dimnikarja, ki pokriva vaš kraj pokličete ali mu pošljete sms,
- pošljete elektronsko sporočilo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,
- pokličete v pisarno na telefonsko številko (02) 654 22 10 in pustite sporočilo in kontaktne podatke na telefonskem odzivniku 
(deluje 24h na dan).

Prestavljanje napovedane storitve:

Dobili ste pismo dimnikarske službe z napovedanim terminom za opravljanje dimnikarskih storitev. Vemo, da je življenje polno nepredvidljivih situacij in lahko se zgodi, da vas takrat ne bo doma. Zato vas prosimo, da nas o tem obvestite takoj, najkasneje pa 2 dni pred napovedano storitvijo. Storitev lahko z upravičenim razlogom prestavite za maksimalno 14 dni. 

Ob opravljanju storitve je lahko prisoten katerikoli član družine (mož, žena, otroci, tašča, dedek, babica) ali morda kak sosed, ki mu zaupate ključe vašega doma. Lahko se dogovorimo tudi, da nam ključe pustite na posebnem mestu, znanem le vam in opravimo storitev v vaši odsotnosti. Vsi zaposelni v podjetju DUROT d.o.o. imamo namreč poštenost in zaupanje visoko na lestvici vrednot.

Za vašo pomoč pri iskanju ustreznega termina za opravljanje dimnikarskih storitev se vam že v naprej zahvaljujemo.

Vse pravice pridržane © 2011, DUROT DIMNIKARSTVO PESNICA d.o.o., Sp. Dobrenje 25b, 2211 Pesnica, Tel.: 02 654 22 10

Spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke". Tisti, ki so nujni za delovanje strani so že bili nameščeni na vaš računalnik. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih lahko preberete tukaj.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk