top Best Vibrators for Every Personality Type Good Adult Toys at adultfameclub kinds of vibrators cheap vibrater strap on videos vibrater bedroom toys bondage gear women toys toys for adults vibrators for women
O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki se od leta 1992 ukvarja z dimnikarsko dejavnostjo na področjih občin Kungota, Pesnica in Šentilj. Skrbimo, da so vse naprave skrbno pregledane in očiščene in da nihče prekomerno ne onesnažuje okolja. Prav tako poskušamo strankam svetovati kako varno in varčno uporabljati svoje kurilne naprave.

Vizija podjetja 

Naša vizija je podjetje, ki s svojim znanjem, izkušeno kadrovsko zasedbo in kakovostnimi storitvami uspešno obvladuje izzive dimnikarske dejavnosti v sedanjosti in prihodnosti in s tem prispevati k čistejšemu okolju in manjši porabi goriv ter izgradnji pozitivnega odnosa do okolja.

Poslanstvo podjetja 

Poslanstvo podjetja je zagotoviti vsem strankam kvalitetno storitev, ki jo predpisujejo zakonski predpisi in spoštovati pravice uporabnikov ter izpolnjevati dolžnosti, ki nam jih nalaga zakonodaja Republike Slovenije.

Ostali podatki o podjetju:

POLNI NAZIV:   DUROT Dimnikarstvo Pesnica d.o.o.

SEDEŽ:  SPODNJE DOBRENJE 25b, 2211 PESNICA pri MARIBORU

OSNOVNA DEJAVNOST: DIMNIKARSTVO

TRANSAKCIJSKI RAČUN (TRR): 04515-0000373085 odprt pri NKBM

DATUM USTANOVITVE: 16.03.1992

ŠTEVILKA SKLEPA:  1/5330-MARIBOR

USTANOVITELJA: MARIJA IN ZDENKO JERANOVIČ

ZAČETEK POSLOVANJA:  01.10.1992

ŠTEVILO ZAPOSLENIH:  6

TELEFON: (02) 654 - 22 - 10

E-POŠTNI NASLOV: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vse pravice pridržane © 2011, DUROT DIMNIKARSTVO PESNICA d.o.o., Sp. Dobrenje 25b, 2211 Pesnica, Tel.: 02 654 22 10

Spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke". Tisti, ki so nujni za delovanje strani so že bili nameščeni na vaš računalnik. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih lahko preberete tukaj.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk