top Best Vibrators for Every Personality Type Good Adult Toys at adultfameclub kinds of vibrators cheap vibrater strap on videos vibrater bedroom toys bondage gear women toys toys for adults vibrators for women
Prihodnost dimnikarstva

Naloga dimnikarske službe, tako sedaj kot v prihodnosti, je sledenje vsem novim zakonskim in tehnološkim zahtevam, kar nam omogoča optimalno izvajanje te službe.


Imamo vizijo dvigniti raven znanja v dimnikarski stroki, kar zahtevajo tudi vse sodobnejše kurilne naprave in s tem potreba po višjem znanju, ki jih dimnikarji pridobijo s šolskim sistemom.


Seveda pa je naša poglavitna naloga vzpodbujati mlade, da se bodo vse več odločali za ta poklic, ki je eden izmed najpomembnejših za ohranitev čistega, zdravega in varnega jutri za vse naše potomce.

Vse pravice pridržane © 2011, DUROT DIMNIKARSTVO PESNICA d.o.o., Sp. Dobrenje 25b, 2211 Pesnica, Tel.: 02 654 22 10

Spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke". Tisti, ki so nujni za delovanje strani so že bili nameščeni na vaš računalnik. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih lahko preberete tukaj.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk