top Best Vibrators for Every Personality Type Good Adult Toys at adultfameclub kinds of vibrators cheap vibrater strap on videos vibrater bedroom toys bondage gear women toys toys for adults vibrators for women
Zgodovina

Potek razvoja dimnikarske službe skozi leta.

Do leta 2004 je bila dimnikarska služba opredeljena z Zakonom o varstvu okolja – ZVO iz leta 1993 in Zakonom o dimnikarski službi – ZdimS iz leta 1974 ter pripadajočimi  podzakonskimi akti. Leta 2004 pa je prišlo do prelomnega trenutka na področju dimnikarstva v Sloveniji. Ker se dimnikarske storitve niso izvajale  po vseh občinah enako, ker so se cene storitev razlikovale tudi do 200% in ker so se storitve  po vsebini in obsegu izvajale zelo različno, se je Ministrstvo za okolje in prostor, kakor tudi takratna Vlada Republike Slovenije odločile, da je potrebno to javno službo urediti in posodobiti zaradi doseganja pričakovanih ciljev, tako z vidika pokrivanja interesov uporabnika kot tudi z vidika javnega interesa in mednarodnih obveznosti pri znižanja izpustov CO2 in ostalih emisij dimnih plinov tudi iz malih kurilnih naprav. Poleg tega je bilo potrebno pričeti s posodobitvijo te javne službe tudi z vidika varovanja človekovega zdravja in požarne varnosti.   

Dimnikarska služba je bila prenesena iz lokalnega na državni nivo s ciljem, da bi dosegli zastavljene cilje te javne službe, z vidika varstva okolja. Ta javna služba je postala enotna na področju celotne Slovenije zaradi zagotavljanja večje učinkovitosti zagotavljanja varovanja človekovega zdravja in požarne varnosti.  Poenoten je bil tudi cenik.

Vse pravice pridržane © 2011, DUROT DIMNIKARSTVO PESNICA d.o.o., Sp. Dobrenje 25b, 2211 Pesnica, Tel.: 02 654 22 10

Spletna stran za svoje delovanje uporablja "piškotke". Tisti, ki so nujni za delovanje strani so že bili nameščeni na vaš računalnik. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih lahko preberete tukaj.

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk